TS i undervisning
logo
Uddannelsen

Handelsskolens STU er en 3-årig uddannelse med optag sommer og vinter. Afhængigt af din faglige baggrund vil vi kunne tilbyde uddannelsesforløbet som et kortere forløb.

Vi fastlægger fagområdet, som du ønsker at dygtiggøre dig indenfor, efterhånden som du får kendskab til forskellige områder gennem ”snuse-praktikker”. Det første år handler om, at du får kendskab til en række af de forskellige områder inden for Handel og Kontor. Og samtidig bliver lidt klogere på dig selv, dine interesseområder og får prøvet dig selv lidt af i fx ”snuse-praktikker”.

Vi har ambitioner på dine vegne – og sigter derfor mod, at du får vekslet dine potentialer til bl.a. almen arbejdsevne og faglige kompetencer, samtidig med at du arbejder hen imod en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt.

Fire fagområder

Du kan uddanne dig inden for følgende områder:

 • Kontor og service
  Du arbejder på et kontor eller i en reception med b.la. at passe telefon, skrive mails, lave bestillinger, arkivere, sætte aftaler i kalenderen, sende post, gøre klar til møder og tage imod kunder.
   
 • Butik
  Du arbejder fx i et supermarked eller i en butik med bl.a. at betjene kunder, håndtere varer, indrette butikken og betjene kassen.
   
 • Handel, logistik og lager
  Du arbejder med bl.a. at modtage varer og lægge varer op, pakke varer til udlevering og forsende dem. Herudover arbejder du med it-værktøjer til at styre lageret.
   
 • E-handel 
  Du vedligeholder hjemmesider og web-shops, som du skal opdatere med produkter, priser og billeder.
Kassebetjening

Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
linkedin
facebook
twitter
youtube
instragram
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s