Ny tilbygning - HHX
logo
It

Vi opfordrer dig til at tage din egen pc med, fordi vi er kendt for bl.a. vores fokus på brugen af it. Viewer og smartboard i alle klasselokaler og trådløst netværk på hele skolen er en selvfølge, fordi vi bruger it i undervisningen.

Som noget helt specielt hjælper vores itService dig:

  • Når din pc driller
  • Når kopimaskinen eller printeren skal fixes eller "fodres"
  • Når du har spørgsmål om skolens portal

Ny eller ældre pc?

En pc holder ikke evigt - heller ikke din. Som udgangspunkt holder den i ca. 2 år, hvorefter den begynder at fungere mindre godt.
Vi anbefaler dog, at du starter på skolen med den pc eller Mac, du har. Når du så har fundet ud af dit behov, kan du evt. overveje at købe en ny.

MS Office 365

Vi bruger Office 365 på skolen. Det betyder, at du under din uddannelse får MS Office Professional Plus stillet til rådighed, så du kan installere den på op til 5 pc'er eller Mac-computere.

Med Office 365 kan du lave gruppearbejde og lektier hjemmefra med dine klassekammerater, fordi I nemt kan dele og redigere i samme dokument - og endda holde videomøder over nettet. - De fleksible funktioner virker også på de fleeste smarphones og tables.

Desuden får du et "OneDrive" til rådighed i Office 365, så du altid kan have backup af dit skolearbejde i Office 365.
Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger funktionen, da vi desværre stadigvæk oplever elever, som mister alt deres skolearbejde pga. nedbrud efter virusangreb, en defekt - eller pga. tyveri af deres pc.

Kan du bruge din Mac?

Ja, men det er lettere for dig, hvis du bruger en Windows-pc, da mange programmer ikke findes i en Mac-udgave.

Hvis du alligevel ønsker at bruge en Mac, skal du dele din harddisk i to dele, hvor den ene del fortsat er Mac, mens den anden del får installeret Windows. - Vejledning til opdelingen får du hos vores itService.

itService
Sidste skoledag

Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
facebook
twitter
youtube
youtube
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s