Røde sofaer - KK
logo
EUX Business - Studieforløbet

EUX Business Studieforløbet  svarer til en HF 2. år - bare med erhvervsfag - og varer 40 uger.

Når EUX Business GF2 (dvs. Grundforløb 2) er afsluttet, har du gennemført 8 fag på C-niveau: Dansk, Engelsk, Samfundsfag, It, Afsætning, Erhvervsøkonomi, Organisation og Matematik.
Herefter går du videre på Studieforløbet, som varer 1 år med følgende obligatoriske fag:

  • Dansk A
  • Engelsk B
  • It B

Herudover skal du have en række fag, som er målrettet Kontor, Handel, Event eller Detail, uanset om du ønsker at gå i lære efter Studieforløbet eller ønsker at fortsætte direkte i videreuddanelse.

Fagene kan fx være:

  • Virksomhedsøkonomi B
  • Afsætning B
  • Tysk C
  • Psykologi C
  • Kulturforståelse C
  • Innovation C 

Undervisningen er tilrettelagt med både et fagligt, men også med et stærkt erhvervsrettet fokus. Der vil i forløbet  også være mulighed for at deltage i Skills DM, ligesom vi planlægger en studietur til en europæisk hovedstad.

2 uddannelser på 1 gang

Når du har gennemført Studieforløbet, modtager du et bevis på de fag, du har gennemført. Beviset giver dig adgang til videreuddannelse. Når du har bestået din fagprøve, får du samtidig et EUX-bevis.

Studieforløbet kan OGSÅ læses online. Se nærmere her.

Efter Studieforløbet

Du er nu klar til 2 år som elev i en virksomhed.

Du har en uddannelsesgaranti på EUX Business. Lykkes det ikke at få en uddannelsesaftale med en virksomhed, har du mulighed for at fortsætte i et praktikcenter på en handelsskole, som bl.a. formidler uddannelsesaftaler med lokale virksomheder.

Muligheder med en EUX Business

Efter Studieforløbet kan du blive elev inden for administration, økonomi, revision, shipping, butik og handel, hvis det er det, du brænder for.

Efter 2 års elevtid har du færdiggjort din uddannelse. Du kan også vælge at søge ind på en videregående uddannelse, da du med en EUX Business får 2 uddannelser på 1 gang: en erhvervsfaglig studentereksamen samtidig med en erhvervsuddannelse.

Med en EUX Business kan du læse videre til finansøkonom, handelsøkonom, serviceøkonom, pædagog, lærer, politibetjent - og mange andre videregående uddannelser.

Du har en uddannelsesgaranti på EUX Business. Finder du ikke den elevplads, du ønsker, har du mulighed for at fortsætte i et praktikcenter på en handelsskole, som bl.a. formidler uddannelsesaftaler med lokale virksomheder.

Spørgsmål?

Kontakt...

Bruno Sørensen
Uddannelsesleder
bs@skivecollege.dk
51 89 09 38

Euro locker
Farvede elementer locker
Dollar locker

Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
facebook
twitter
youtube
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s