Røde sofaer - KK
logo
EUD Business - GF2

Grundforløbets 2. del (GF2) varer 20 uger.

Du kan starte på GF2, når du enten har bestået Grundforløbets 1. del (GF1), eller hvis du begynder din erhvervsuddannelse mere end 14 måneder, efter at du har afsluttet 9. eller 10. klasse. 

På GF2 målretter vi undervisningen specifikt tilderfor  den uddannelsesretning, som du har valgt. Det er vigtigt, at du allerede ved tilmeldingen har afklaret, hvilken uddannelsesretning du ønsker.

Efter GF2

Nu er du klar til 2 år som elev i en virksomhed. Du har uddannelsesgaranti på EUD Business. Lykkes det ikke at få en uddannelsesaftale med en virksomhed, har du mulighed for at fortsætte i et praktikcenter på en handelsskole, som bl.a. formidler uddannelsesaftaler med lokale virksomheder.

Adgangskrav

Du skal have bestået fagene Dansk og Matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse, have bestået GF1 - eller have en underskrevet uddannelsesaftale for at kunne blive optaget på EUD Business. Herudover skal du have bestået Dansk D eller C. Du kan læse faget som enkeltfag enten før eller sideløbende med GF2-forløbet. Den endelige optagelse vil altid ske efter en personlig samtale og en realkompetencevurdering.

Fagrækken

På GF2-forløbet skal du læse følgende fag:

  • Informationsteknologi C
  • Erhvervsøkonomi C
  • Afsætning C
  • Engelsk D/C
  • Det uddannelsesspecifikke fag

Det uddannelsesspecifikke fag er rettet direkte mod det hovedforløb, du har valgt. Undervisningen er erhvervsrettet og praksisnær. Den giver dig faglige kompetencer målrettet den virkelighed, du vil møde under din praktiktid. Du arbejder ofte projektorienteret og med tværfaglige emner.

Dine muligheder med EUD Business

Du kan se frem til en hverdag inden for mange forskellige erhverv. Du kan allerede efter 0,5 år starte en butikskarriere i den branche, du brænder for. Det kan være brancher som tøj & mode, sportsudstyr, elektronik, smykker, kosmetik, bolig eller bøger.Du kan også få job i en virksomhed, hvor du handler med andre virksomheder. Her kan du bl.a. arbejde med rådgivning og ordrehåndtering, indkøb, salg eller e-handel, eller du kan starte din egen virksomhed.Mange ønsker at fortsætte uddannelsen i en butik, men der er også rigtig spændende muligheder inden for engroshandel, salg, indkøb eller eventarbejde.  

Tilmelding og nærmere information

Du er altid velkommen til at kontakte studiekoordinator Lone Kastberg på lk@skivecollege.dk eller uddannelsesleder Bruno Sørensen på bs@skivecollege.dk. Du tilmelder dig forløbet via www.optagelse.dk.

Euro locker
Farvede elementer locker
Dollar locker

Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
facebook
twitter
youtube
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s