Røde sofaer - KK
logo
Dagligdagen

På EUX / EUD Business på Skive Handelsskole handler det om dig.

Hjælp til at vælge den rigtige uddannelse

Det væsentligste er, at du får valgt den rigtige uddannelseslinje, og det kan være svært at vælge, inden duhar prøvet det. Derfor bruger vi tid på at præsentere dig for de forskellige jobmuligheder, som linjerne kan lede frem til, ligesom vi fortæller dig, hvilke faglige krav de forskellige linjer kræver.  

Styr på alt det praktiske 

Vi ved også, hvor vigtigt det er, at alle de praktiske ting omkring selve undervisningen er i orden: fx at klasselokalerne er lyse og luftige, at der er strøm til pc’en, og at smartboard'et fungerer.

Studiemiljøet er ekstremt vigtigt

Men uddannelse handler om mere end kun fag. Det er fx også vigtigt, at du får gode venner, og at du trives i hyggelige omgivelser. Derfor har vi bl.a. lavet fællesområder med sofa-nicher, højborde, sofagrupper, bordfodbold og bordtennis, så der er noget til forskellige situationer, både læringsmæssigt og hvis du trænger til at slappe af.

Men det væsentligste er nok det gode forhold mellem dig og dine lærere. Kun når du er tryg ved dine lærere og kender rammerne, kan du lære. Du vil møde lærerne både i klasselokalerne i undervisningstiden og i studiecaféen efter skoletid, hvor vi sammen på en hyggelig måde sørger for, at du er "klædt på" til næste dags undervisning.

Ind imellem laver vi også - sammen - nogle hyggeaftner, hvor vi mødes til computerspil eller andet. Herudover vil du blive inviteret til at deltage i vores idrætstilbud, som foregår en eftermiddag eller en aften et par gange om ugen.

Euro locker
Farvede elementer locker
Dollar locker

Skive College
Arvikavej 2B
DK-7800 Skive
T: +45 99 14 14 14CVR. 37 27 33 17
EAN 5798000556997
facebook
twitter
youtube
findvejtil
© Skive College 2014 - Alle rettigheder forbeholdes
www.fs2.dk
m
l
s